Bli Medlem

Museet

Älskar du också Sandön? Bli medlem!

GSH är en av Sveriges största hembygdsföreningar med sina ca 1400 medlemmar. Genom att betala medlemsavgiften stödjer du föreningens arbete med och på Gotska Sandön.

Tidskrift, Hemsida & Aktiviteter

GSH har en tidskrift som alla medlemmar får hem i postlådan. Där kan du läsa reportage exempelvis från livet på Gotska Sandön förr i tiden, något pågående projekt eller något som nyligen hänt, kanske har rekordmånga sälar siktats vid Säludden. Nyhet:, nu har du som medlem möjlighet att välja att läsa tidskriften direkt via hemsidan och du kan välja bort papperstidningen helt genom att maila till matrikel@gsh.nu.

hemsidan hittar du aktuella artiklar & nyheter, liksom information om hur du kommer i kontakt med styrelse och övriga medlemmar med ansvarsuppdrag. Här kan du även se bildgalleri och handla ur internetshopen. Vill du vara med och påverka innehåll & utseende på hemsidan? Maila till hemsida@gsh.nu och kom med förslag!

facebook hittar du oss också! En interaktiv sida där du enkelt kommer i kontakt med andra Sandö-frälsta, kan titta på bilder och läsa notiser om senaste nytt. Sök efter Gotska Sandöns Hembygdsförening!

Som mer aktiv medlem finns arbete i föreningens kommittéer, styrelse eller att delta i de årliga arbetsresorna till ön. Hör av Dig till någon i styrelsen (Organisation) om Du är intresserad av att delta som aktiv medlem!

Välkommen till GSH!

Vill du bli medlem? Sätt in medlemsavgiften på bankgiro 5405-1438 och sänd ett mail till matrikel@gsh.nu med ditt namn och din adress. Ange ”Ny medlem” i ämnesraden.

Priser 2018

Enskild medlem 250 kr/år
Ständig medlem 3000 kr

Städning av fågeldammen.
Bli medlem, få vänner för livet!

Östersjöns Pärla